best business loans Short Term Loads Long Term Loans Merchant Cash Advances Small Business Loans Equipment Financingbusiness loans Big Lines of Credit SBA Loans Working Capital
За Николай Камов

Николай Камов е роден е на 11 април 1956 г. в София. През 1980 г. завършва право в юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализира международни отношения и участва в програми за лидери в Русия, САЩ и Япония.

До 1989 г. заема различни ръководни длъжности в младежката организация ДКМС. През 1991 г. е съветник в канцеларията на Президента на републиката. Избиран е за народен представител в 36, 37, 38, 39 и 40-то Народно събрание. Бил е председател на Комисията по външна политика, първият съпредседател на Съвместния парламентарен комитет „България – Европейски съюз”, ръководител на делегацията на Народното събрание в Парламентарната асамблея на НАТО.

През 1999 г. като кандидат за кмет на София от коалиция Социалдемократи постига трети изборен резултат. Учредител е на Политическо движение Социалдемократи от основаването му на 3 юни 2000 е негов председател. Основател и участник в ръководните органи на редица неправителствени организации, като Европейския клуб, Националната асоциация за международни отношения, клуб „Добри съседи” и Института за икономика и международни отношения (EIRI). Член на Интернет-общество – България и на Асоциацията на завършилите колежа на НАТО в Рим.

Женен, с две деца. Владее английски и руски език. Спортува тенис, ски, туризъм.